Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔημοσκόπηση Opinion Poll: «Ροκάνισε» τη διαφορά εν όψει Ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: «Ροκάνισε» τη διαφορά εν όψει Ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ

Μια νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll παρουσίασε το ACTION 24 στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του

Στην έρευνα, οι πολίτες κρίνουν κόμματα και πολιτικές ηγεσίες, τοποθετούνται για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και εκφράζουν τη βούληση τους για το τι θα ψηφίσουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η διαφορά στην εκτίμηση ψήφου για τις Ευρωεκλογές ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 21% με τη Νέα Δημοκρατία να είναι στο 34,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 13,4%.

Ακόμη, το ΠΑΣΟΚ κινείται στο 12,5% ενώ το ΚΚΕ στο 9,4%.

Δημοφιλία πολιτικών αρχηγών

Σταθερά στην πρώτη θέση παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συγκεντρώνοντας ποσοστό 37,6% με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να ακολουθεί στη 2η θέση με 33,7% και τον Ανδρέα Λοβέρδο να καταλαμβάνει την 3η θέση, πάνω από τον Νίκο Ανδρουλάκη με 29,8 έναντι 28,9%. Την πεντάδα ολοκληρώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τη δημοφιλία της να βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» από τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο 28,3%

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται 7η θέση με τα ποσοστά του στο 23,2%, αρκετά πίσω από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος συγκεντρώνει τη θετικη γνώμη του 27,6%.

Στις υπόλοιπες τρεις θέσεις βρίσκονται οι Αλέξης Χαρίτσης με 18,8%, Δημήτρης Νατσιός με 13,8% και Βασίλης Στίγκας με 7,5%

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας