Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣ. Φάμελλος: «Θα ανοίξετε την πόρτα ώστε να οδηγηθεί ο πρώην υπουργός...

Σ. Φάμελλος: «Θα ανοίξετε την πόρτα ώστε να οδηγηθεί ο πρώην υπουργός στη δικαιοσύνη ή θα τον καλύπτετε;»

Ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι «έχει αποκαλυφθεί ένα οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης μέσα από το Μαξίμου, με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού»

Ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι «έχει αποκαλυφθεί ένα οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης μέσα από το Μαξίμου, με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού», επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει το έγκλημα των Τεμπών να ξεχαστεί και ό,τι και να κάνει ο Μητσοτάκης θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι»

Ακόμη, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επί του κειμένου που συνέταξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα αδικήματα που περιγράφονται για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή. «Σας καταθέσαμε μια πρόταση θα την δεχθείτε; Θα ανοίξετε την πόρτα ώστε να οδηγηθεί ο πρώην υπουργός στη δικαιοσύνη ή θα τον καλύπτετε;», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην «γαλάζια» πλευρά κατηγορώντας τη ΝΔ για κομματικά κίνητρα πίσω από την υπόθεση, τονίζοντας πως η κοινωνία δεν έμαθε τίποτα ούτε για το μπάζωμα, ούτε για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Επίσης, επεσήμανε ότι «η κοινωνία δεν έμαθε τίποτα ούτε για τις παραιτήσεις των δυο υπουργών. Κάθε μέρα προκύπτει ότι πήγαν στον επιχειρηματία με εντολή Μαξίμου και είτε γιατί αποκαλύφθηκε το ραντεβού είτε γιατί δεν πέτυχε θυσιάστηκαν. Πόσες παραιτήσεις θα γίνουν για να καλυφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης», τόνισε ο κ. Φάμελλος, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει παράκεντρο αλλά ένα κέντρο εξουσίας ισχυρότατο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την ανησυχία στην κοινωνία και έλλειμμα κοινωνικής νομιμοποίησης για την κυβέρνηση, Για το λόγο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προτείνει μία άλλη πρόταση προοδευτικής κυβερνητικής διεξόδου. Που εξασφαλίζει και την ευημερία και τη δικαιοσύνη και το κοινωνικό κράτος. Έχετε ήδη απονομιμοποιηθεί».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας