Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔ. Μαρκόπουλος: «Στις ευρωεκλογές ή θα πάρει μια καθαρή νίκη η ΝΔ...

Δ. Μαρκόπουλος: «Στις ευρωεκλογές ή θα πάρει μια καθαρή νίκη η ΝΔ ή θα έχουμε αστερίσκους»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm για τις ευρωεκλογές, αλλά και για την εξεταστική που διενεργήθηκε για το δυστύχημα των Τεμπών. 

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm για τις ευρωεκλογές, αλλά και για την εξεταστική που διενεργήθηκε για το δυστύχημα των Τεμπών.

Όσον αφορά το ζήτημα των ευρωεκλογών ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε ότι «σίγουρα υπάρχει διακύβευμα και είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός αναλαμβάνει ηγετική δράση δείχνει το δρόμο. Κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή στις ευρωεκλογές ή θα πάρει μια καθαρή νίκη η ΝΔ ή κατόπιν θα έχουμε αστερίσκους. Καθαρή νίκη είναι μια μεγάλη διαφορά από το δεύτερο και προφανώς να έχουμε ένα αποτέλεσμα αρκετά πιο πάνω από το 30%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζει το διακύβευμα και λέει στον ελληνικό λαό θα πειραματιστούμε με τους Κύρους Γρανάζηδες, θα πειραματιστούμε ως χώρα για το μέλλον μας, την οικονομική μας πρόοδο την ανάταξη της οικονομίας μας ή θα πάμε σε μια λογική ασφάλειας όπως είναι αυτή την οποία παρέχει προσωπικά με το κύρος του και την παρουσία
του ο Κ. Μητσοτάκης; Και προφανώς δεν πρέπει να ρισκάρουμε αυτή την πορεία των επόμενων τριών ετών.

Αναφορικά με την καχυποψία της κοινής γνώμης στο θέμα της διαχείρισης του δυστυχήματος των Τεμπών

Ο κ. Μαρκόπουλος επεσήμανε ότι «Είχαμε μια αδυναμία εκπομπής σήματος πολιτικού σε ότι αφορά την διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών και αν θέλετε και της εξεταστικής. Θεωρώ τώρα ότι οι πολίτες αρχίζουν και μας ακούνε καλύτερα, δίνουμε και εμείς τα δικά μας επιχειρήματα, αναλύουμε τη δικιά μας πλευρά.

Επικοινωνιακά δεν κινηθήκαμε όπως έπρεπε

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ανέφερε ότι «Είναι σαφές επικοινωνιακά δεν κινηθήκαμε όπως έπρεπε. Θα έπρεπε σε αυτή την υπόθεση να είμαστε πιο εξωστρεφείς. Προφανώς υπήρχε μια συστολή, μια λογική σεβασμού και του πόνου των ανθρώπων που χάσανε τα παιδιά τους, δεν το συζητήσαμε είναι τραγικό αυτό το οποίο συμβαίνει όμως κάποια στοιχεία της υπόθεσης και κάποια πράγματα έπρεπε να τα εξηγήσουμε καλύτερα»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας