Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣ. Φάμελλος: «Η πολιτική αλλαγή μπορεί να γίνει ξεκινώντας από τις ευρωεκλογές»

Σ. Φάμελλος: «Η πολιτική αλλαγή μπορεί να γίνει ξεκινώντας από τις ευρωεκλογές»

«Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δείξει την αλληλεγγύη της στα πολιτικά τζάκια και την εκφράζει με προκλητικά χειροκροτήματα και τους πανηγυρισμούς στον κ. Καραμανλή» είπε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δείξει την αλληλεγγύη της στα πολιτικά τζάκια και την εκφράζει με προκλητικά χειροκροτήματα και τους πανηγυρισμούς στον κ. Καραμανλή» είπε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πολιτική αλλαγή μπορεί να γίνει ξεκινώντας από τις ευρωεκλογές» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σωκράτης Φάμελλος, τονίζοντας πως «η κοινωνία μπορεί να δώσει απαντήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει προοδευτική διέξοδο».

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στα «γαλάζια» έδρανα είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει πλέον η κυριαρχία της ΝΔ και του 41%», επισημαίνοντας, παράλληλα, πως «κεντρικά σας στελέχη μιλούν για την επανίδρυση του κράτους παραδεχόμενα την κατάρρευση και την οπισθοχώρηση που έχετε προκαλέσει. Η κοινωνία δεν έχει εμπιστοσύνη στον κ. Μητσοτάκη».

Αναφερόμενος στην συνέντευξη Τερεζάκη ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει σε μια σειρά ζητημάτων από τη μονταζιέρα, τα μπαζώματα και τα εύφλεκτα υλικά της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

«Αντί για απαντήσεις όμως» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος «η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δείξει την αλληλεγγύη της στα πολιτικά τζάκια και την εκφράζει με προκλητικά χειροκροτήματα και τους πανηγυρισμούς στον κ. Καραμανλή».

Ασκώντας αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε τόσο για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων όσο και για την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο της κυβέρνησης σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

«Παραμένουν τα ερωτήματα για το θέμα των υποκλοπών, καθυστερεί η Δικαιοσύνη, επιβεβαιωμένες οι παρακολουθήσεις αλλά και οι απειλές στην Αρχή» σημείωσε στην παρέμβαση του ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και για την διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, λέγοντας πως ο μόνος στόχος είναι το πλιάτσικο και στους ευρωπαϊκούς πόρους για όποιον έχει πρόσβαση στο σύστημα εξουσίας Μητσοτάκη. «Δυστυχώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολλαπλασιάζει τις αδικίες και τις ανισότητες μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας