Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚ. Μητσοτάκης: Στο Δήλεσι Βοιωτίας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Κ. Μητσοτάκης: Στο Δήλεσι Βοιωτίας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Το ραντεβού των δύο τους, θα πραγματοποιηθεί μετά το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τις επιθέσεις εις βάρος πολιτικών

Στο Δήλεσι Βοιωτίας θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής, όπου μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα επισκεφθούν δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το ραντεβού των δύο τους, θα πραγματοποιηθεί μετά το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τις επιθέσεις εις βάρος πολιτικών, με αφορμή τη βιαιοπραγία εις βάρος της βουλευτού της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη στην Καβάλα αλλά και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Επιπλέον, η κοινή συνάντηση και επίσκεψη του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο στις εκκλησιαστικές δομές, θα εκπέμψει ένα μήνυμα «συμφιλίωσης» και θα μικρύνει την απόσταση που οι πρόσφατες πολιτικές συνθήκες δημιούργησαν.

Οι χώροι που θα γίνει η επαναβεβαίωση και επαναπροσέγγιση των δυο πρόκειται να γίνει σε χώρους με δυναμική, όπως είναι οι παιδικοί σταθμοί της Αρχιεπισκοπής και το Κέντρο Γεροντολογίας, Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, καλύπτοντας όλο το ηλικιακό φάσμα της ανθρώπινης ζωής.

Σημειώνεται ακόμα ότι είναι ιδανική συγκυρία η έναρξη – οσονούπω – της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ακόμη, στις 18:00 ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας για το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου «Προλαμβάνω», στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας