Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕυαγ. Λιακούλη: «Η Κεραμέως να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την σκηνοθετημένη...

Ευαγ. Λιακούλη: «Η Κεραμέως να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την σκηνοθετημένη διάρρηξη στο ΥΠΕΣ»

«Επιβεβαιώνονται επίσης τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαρροή των στοιχείων των αποδήμων επί υπουργίας της κας Κεραμέως», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ευαγγελία Λιακούλη, γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνης Κ.Τ.Ε. Εσωτερικών

Τις αποκαλύψεις της ΕΛ.ΑΣ. για την σκηνοθετημένη διάρρηξη που σημειώθηκε στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών στις 26 Απριλίου, σχολιάζει με ανακοίνωση της η Ευαγγελία Λιακούλη, γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνης Κ.Τ.Ε. Εσωτερικών, η οποία κατηγορεί ευθέως την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «το σκάνδαλο της διαρροής των προσωπικών στοιχείων των αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών έχει πια λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κάθε μέρα έρχεται στο φως μια νέα διαρροή, ενώ η Υπουργός κα Κεραμέως παραμένει κρυπτόμενη.

Η αποκάλυψη ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η διάρρηξη στο γραφείο του Διευθυντή Εκλογών του ΥΠΕΣ ήταν σκηνοθετημένη και έρχεται «εκ των έσω», επιβεβαιώνει πλήρως ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είναι ένα “ξέφραγο αμπέλι” και τα στοιχεία των Ελλήνων πολιτών βορά στις πολιτικές επιδιώξεις της Κυβέρνησης.

Επιβεβαιώνονται επίσης τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαρροή των στοιχείων των αποδήμων επί υπουργίας της κας Κεραμέως, με το Υπουργείο Εσωτερικών να προσπαθεί μέσω του πορίσματός του, να ρίξει τις ευθύνες στους υπαλλήλους του Υπουργείου.

Η συγκάλυψη των ευθυνών της πολιτικής ηγεσίας που επιχείρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, πέφτει στο κενό».

Μάλιστα ζητά από την Κεραμέως να αναλάβει την πολιτική ευθύνη καθώς και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα εξής:

  • Πότε τελικά διέρρευσαν τα στοιχεία των ομογενών μας;
  • Ποιος κρύβεται πίσω από τη «σκηνοθετημένη διάρρηξη» και πώς συνδέονται οι καταγγελίες αυτές με το σκάνδαλο του «email gate»;
  • Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά στο Υπουργείο Εσωτερικών, που έχει καθοριστική σημασία και την απόλυτη ευθύνη για την διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας;».
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας