Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, τις Ευρωεκλογές και το ενδεχόμενο διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Δουδωνής το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1.

Αρχικά, είπε ότι «σκέφτομαι τι θα ήθελε ένας προοδευτικός άνθρωπος από το ΠΑΣΟΚ. Θα ήθελε να είναι ένα φιλόξενο σπίτι για κάθε άνθρωπο ποιου θα ήθελε να είναι αλλιώς τα πράγματα στην πατρίδα του. Αυτό μπορεί να το καταφέρει ο κύριος Ανδρουλάκης». Συνέχισε λέγοντας «αναγνωρίζω το δικαίωμα του καθενός να μιλάει άσχημα για μένα. Και εγώ έχω απόψεις και μπορώ και εγώ να τις εκφράζω. Το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 8% όταν το ανέλαβε ο κ Ανδρουλάκης, τώρα είναι στο 13%. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση. Το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια είναι μια μονάδα πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι χάσανε σ αυτές τις εκλογές και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, ο Παναγιώτης Δουδωνής υποστήριξε ότι παρόλο που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μειώσανε τα ποσοστά του το ΠΑΣΟΚ βγήκε κερδισμένο «η ΝΔ έχασε προς την δεξιά και την ακροδεξιά. Παρόλο που τα άλλα δυο κόμματα πέφτουν εμείς πήραμε μια μονάδα. Ανεβαίνουμε όταν οι άλλοι  πέφτουν. Ο κόσμος απείχε από τις εκλογές επειδή τον ενοχλούσε η τοξικότητα στα κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ στον χώρο του κέντρου βγήκε πρώτο».