Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝΔ: Ο κατήφορος του Σύριζα δεν έχει σταματημό

ΝΔ: Ο κατήφορος του Σύριζα δεν έχει σταματημό

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε σε σχετική τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά στη Δαδιά. Το κυβερνών κόμμα, μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως «ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σταματημό». Τονίζοντας ότι μένος και τοξικότητα από την αξιωματική αντιπολίτευση που δείχνουν έλλειψη σεβασμού στους πυροσβέστες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει: «Ακόμα κι αν προσπεράσουμε το μένος και την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση, αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να λέει “ότι η φωτιά θα σβήσει μόνη της” δείχνει δυστυχώς περιφρόνηση και παντελή έλλειψη σεβασμού σε όλους τους πυροσβέστες που πέφτουν μέρα και νύχτα στη μάχη με τις φλόγες, στους εθελοντές, στον στρατό, στην αυτοδιοίκηση, σε όλους εκείνους δηλαδή που παλεύουν καθημερινά με τα δεκάδες πύρινα μέτωπα.

Δυστυχώς ο κατήφορος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σταματημό. Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάντια της. Όσο για τη ζημιά και την έκτασή της, ας κάνουν λίγη υπομονή και ας τιθασεύσουν λίγο την καταστροφολογική τους εμμονή, μέχρι να σβήσει η φωτιά και να γίνει αναλυτική αποτίμησή της με όλα τα αντικειμενικά στοιχεία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας