Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΡόδη Κράτσα στο GOV NEWS: «Θα προσδώσετε «φρέσκο» αέρα στην ενημέρωση, σε...

Ρόδη Κράτσα στο GOV NEWS: «Θα προσδώσετε «φρέσκο» αέρα στην ενημέρωση, σε πανελλαδικό και περιφερειακό επίπεδο»

Μήνυμα της Περιφερειάρχη Ιωνίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για το govnews.gr.

«Με χαρά πληροφορήθηκα τη «γέννηση» του Govnews.gr, ενός καινούργιου ειδησεογραφικού μέσου πιστεύοντας ότι θα προσδώσει «φρέσκο» αέρα στην ενημέρωση, σε πανελλαδικό και περιφερειακό επίπεδο.

Χαιρετίζω αυτή τη νέα προσπάθεια, από δοκιμασμένους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους στον απαιτητικό χώρο της ενημέρωσης και προσδοκούν η νέα αυτή ιστοσελίδα σύντομα ν’ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα δρώμενα και τις εξελίξεις σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις προσπάθειες, που όλοι εμείς, οι αιρετοί Α’ και Β’ βαθμού Τ.Α., καθημερινά καταβάλουμε για την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και του σχεδιασμού ενός βιώσιμου μέλλοντος, η δημιουργία ενός νέου ενημερωτικού μέσου,

δημιουργεί νέες ευκαιρίες επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας και τους οργανωμένους φορείς.

Τα πολλά, πολύπλοκα και μεγάλα θέματα της σύγχρονης πολιτικής αποτελούν μεγάλες προκλήσεις σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών, άρα κατ’ επέκταση και σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γι’ αυτό χαίρομαι ιδιαίτερα που έρχεται να προστεθεί ένα νέο ειδησεογραφικό μέσο, το οποίο ευελπιστώ να συμβάλει ουσιαστικά στην αξιόπιστη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών και στην ανάλυση των γεγονότων.

Καλή αρχή, καλή δύναμη και καλές επιτυχίες!».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας