Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚΚΕ: «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός-ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!» (vid)

ΚΚΕ: «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός-ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!» (vid)

Το ΚΚΕ με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου, βάσει της οποίας 700.000 σπίτια αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο άμεσου πλειστηριασμού, οπτικοποίοησε τη θέση του.

Δημιούργησε σποτάκι, στο οποίο αναφέρεται: «700.000 σπίτια λαϊκών οικογενειών στο στόχαστρο τραπεζών και funds με απόφαση του Αρείου Πάγου και με βάση τους νόμους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Εδώ και τώρα παύση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας λαϊκών οικογενειών.
Να καταργηθούν οι νόμοι που έγραψαν οι τραπεζίτες και ψήφισαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός».

«Η “άρση των αδικιών” δεν γίνεται μέσα από προεκλογικά επιδόματα φτώχειας κι εξαγοράς»

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σχολίασε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τους συνταξιούχους. Επισημαίνει πως «η “άρση των αδικιών” δεν γίνεται μέσα από προεκλογικά επιδόματα φτώχειας κι εξαγοράς».

Αναλυτικά, αναφέρεται: «Η “άρση των αδικιών” του νόμου Κατρούγκαλου και των άλλων αντιασφαλιστικών νόμων των κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, δεν γίνεται μέσα από προεκλογικά επιδόματα φτώχειας κι εξαγοράς.

Άμεση και πραγματική ανακούφιση μπορεί να αποτελέσει αυτό που ζητούν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το ΚΚΕ: Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις, κύριες κι επικουρικές, με ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς και κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας