Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈντμαν: «Για την Μητσοτάκης Α.Ε. όλα πωλούνται, ακόμα και η ιστορία του...

Έντμαν: «Για την Μητσοτάκης Α.Ε. όλα πωλούνται, ακόμα και η ιστορία του ’21»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, καυτηρίασε την ύπαρξη χορηγών σε πρόσκληση της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ακόμα, κατηγόρησε την κυβέρνηση αλλά και τις προηγούμενες για «ανίερη συμμαχία, στην Ευρώπη με τους ακροδεξιούς του Ορμπάν και της Μελόνι, και στην Ανατολική Μεσόγειο με τους εγκληματίες του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας».

Αναλυτικά, ο κύριος Έντμαν, δήλωσε: «Η πρόσκληση της πρεσβείας της Ελλάδας στο Ισραήλ για την γιορτή της 25ης Μαρτίου τράβηξε πολλά βλέμματα, καθώς περιλάμβανε την εξής πρωτοτυπία: τα λογότυπα τριών ιδιωτικών χορηγών.

Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, δυο από τους χορηγούς ήταν εταιρίες πολεμικής βιομηχανίας και ο τρίτος εταιρεία εξόρυξης φυσικού αερίου. Για την Μητσοτάκης Α.Ε. όλα είναι προς πώληση, ακόμα και η ηρωική ιστορία της Επανάστασης του ’21.

Στην Ευρώπη με τους ακροδεξιούς του Ορμπάν και της Μελόνι, και στην Ανατολική Μεσόγειο με τους εγκληματίες του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας. Αυτή είναι η ανίερη συμμαχία του κ. Μητσοτάκη (αλλά και των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων) που υποβαθμίζει την υπόσταση της χώρας μας παγκοσμίως και μας κάνει πηγή ανασφάλειας αντί για πυλώνα σταθερότητας για την περιοχή. Μόνο ντροπή και οργή για την αμαύρωση της μνήμης του ‘21 στο βωμό του κυνισμού και της ακροδεξιάς».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας