Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚαμίνης: Πανικόβλητη η κυβέρνηση, επιχειρεί σπασμωδικά να «μπλοκάρει» μια εγκληματική οργάνωση

Καμίνης: Πανικόβλητη η κυβέρνηση, επιχειρεί σπασμωδικά να «μπλοκάρει» μια εγκληματική οργάνωση

Μιλώντας επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις σχετικά με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού – Διατάξεις για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα – Λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες επείγουσες διατάξεις» ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στην επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά λίγες ημέρες μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τον Οκτώβριο του 2020, στον Πρόεδρο της Βουλής από τον οποίο ζητούσε τη σύγκληση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης προκειμένου τα πολιτικά κόμματα να κατέληγαν από κοινού σε μια πρωτοβουλία.

Επίσης, ο κ. Καμίνης υπενθύμισε και κατέθεσε στα πρακτικά την Ερώτηση την οποία απηύθυνε στις 22/02/2023 στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Η ερώτηση αφορούσε την κατάχρηση του δικαιώματος τηλεφωνικής επικοινωνίας του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού, κατάχρηση η οποία του επέτρεψε, μολονότι κατάδικος, να απευθύνει διαγγέλματα στον ελληνικό λαό. Η ερώτηση παραμένει μέχρι σήμερα αναπάντητη, παρ’ όλο που έχει παρέλθει η νόμιμη προθεσμία.

Παράλληλα ο κ. Καμίνης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αγνόησε τις προειδοποιήσεις σειράς ειδικών με αποτέλεσμα να βρίσκεται για ακόμη μια φορά πίσω από τα γεγονότα προσπαθώντας στο «παρά ένα» της προκήρυξης των εκλογών να προλάβει ανεπιθύμητες καταστάσεις, ενώ θα μπορούσε να είχε δράσει προληπτικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας