Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήKKE: Καταγγέλλει προσαγωγή υποψήφιου βουλευτή του με πρόσχημα έλεγχο για ναρκωτικά

KKE: Καταγγέλλει προσαγωγή υποψήφιου βουλευτή του με πρόσχημα έλεγχο για ναρκωτικά

«Την απαράδεκτη, στοχευμένη και προκλητική στάση των αστυνομικών και των λιμενικών αρχών της πόλης απέναντι σε δύο στελέχη του Κόμματος, που παρότι από την πρώτη στιγμή δήλωσαν την ιδιότητά τους, υπέστησαν έλεγχο σε χειραποσκευές, με πρόσχημα τον έλεγχο για ναρκωτικά!», καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ.

Όπως καταγγέλλει η ΤΕ, προσήγαγαν δε για εξακρίβωση στοιχείων το Γιάννη Γιαγκίδη, γνωστό σε όλη την πόλη συνδικαλιστή, πρόεδρο του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

«Οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά πως τα στελέχη και τα μέλη, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ βρίσκονται σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια πορεία κλιμάκωσης των διώξεων απέναντι στο ΚΚΕ, συνδέεται με προηγούμενες όπως η απαίτηση από κλιμάκιο του ΚΚΕ να μην διακινεί κομματικό υλικό στην παραλιακή ζώνη, το ξήλωμα κάθε μέσου επικοινωνίας του ΚΚΕ, η προσαγωγή και άσκηση δίωξης με εντολή εισαγγελέα στο Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή», υπογραμμίζει.

«Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν με τέτοιου είδους διώξεις να περιορίσουν τη δράση και την απήχηση της πολιτικής του ΚΚΕ. Οι προκλητικές αυτές ενέργειες μπροστά και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές δεν θα μείνουν αναπάντητες. Ούτε από το ΚΚΕ, ούτε από το λαό που το στηρίζει! Το μήνυμα που επιχειρούν να στείλουν έχει μάλλον λάθος παραλήπτη!», ξεκαθαρίζει η ΤΕ Καβάλας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας