Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕπίσημο «μπλόκο» του Άρειου Πάγου στο κόμμα Κασιδιάρη, κανονικά στις εκλογές το...

Επίσημο «μπλόκο» του Άρειου Πάγου στο κόμμα Κασιδιάρη, κανονικά στις εκλογές το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συνδυασμών που «κόβονται» από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου θα ανακοινωθεί την Τετάρτη και αποτελείται από 400 σελίδες.

Δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις του Νόμου για να λάβει μέρος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, το κόμμα του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ενώ θα κατέλθει το ΕΑΝ του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, σύμφωνα με την σχετική ανακήρυξη των συμμετεχόντων κομμάτων.

Η απαγγελία της απόφασης έγινε σε ανοιχτή διαδικασία με τη συμμετοχή και των δέκα μελών που απαρτίζουν τη σύνθεση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου. Η προεδρεύουσα της σύνθεσης, Ευδοξία Κιουπτσίδου, απήγγειλε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός εκλογικής διαδικασίας φαίνεται ότι τίθεται το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου, αφού όπως ανακοίνωσε ο ίδιος δεν κατάφερε να υποβάλει εμπρόθεσμα τα ψηφοδέλτια ηλεκτρονικά μέχρι την καταληκτική προθεσμία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και οι δικαστές δεν πρόκειται να δεχθούν τη συμμετοχή του.

ΤΟ GOV NEWS, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ GOVERNMENT, EIXΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΛΟΚΟ» ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας