Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση των...

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση των Ελλήνων με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου

Την δική της απάντηση έδωσε η ΝΔ στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας. Πιο συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση των Ελλήνων, με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου. Με το ψέμα, την εξαπάτηση, το μίσος, τον διχασμό και τους τραμπουκισμούς. Με δυσβάσταχτους φόρους και περικοπές, με το τσάκισμα της μεσαίας τάξης, με την περιθωριοποίηση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο».

Το κυβερνών κόμμα πρόσθεσε: «Με σκληρή μάχη κατά του λαϊκισμού η χώρα παρέμεινε σε ευρωπαϊκή τροχιά. Η Ελλάδα σήμερα βγήκε από το καθεστώς της Ενισχυμένης Εποπτείας κι έχει γυρίσει σελίδα. Παρά τις διαρκείς εξωγενείς κρίσεις βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης κι αντιμετωπίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με τις δηλώσεις του, το μόνο που κάνει είναι να παραπέμπει σε ένα εφιαλτικό παρελθόν, που οι Έλληνες θυμούνται με τρόμο».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας