Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚ. Χατζηδάκης: Μεταρρυθμίσεις για τους πολλούς, για να ανέβει η χώρα μας...

Κ. Χατζηδάκης: Μεταρρυθμίσεις για τους πολλούς, για να ανέβει η χώρα μας πιο ψηλά

Για την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας μίλησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, μέσω ανάρτησής  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η Ελλάδα αλλάζει από σήμερα σελίδα! Το τέλος της εποχής των ειδικών ελέγχων κι η επιστροφή της στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, μετά από 12 χρόνια, είναι μια μεγάλη εθνική επιτυχία».

Όπως επισήμανε ο υπουργός, «μας παρέχει ακόμα μια σειρά από χρήσιμα διδάγματα για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει να προχωρεί η πατρίδα μας από εδώ και πέρα: Μακριά από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία που δίχασαν την κοινωνία μας και παραλίγο να οδηγήσουν τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή. Με πολιτική συνεννόηση απέναντι στις σοβαρές διεθνείς προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Με συνετή διαχείριση των πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας, κυρίως από το Ταμείο Ανάκαμψης και με προώθηση χρήσιμων για τους πολλούς μεταρρυθμίσεων στους τομείς της οικονομίας, της εργασίας, της κοινωνικής προστασίας, της ψηφιοποίησης του κράτους, της παιδείας, του περιβάλλοντος».

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να πορευτεί μέχρι τέλους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, για να ανέβει η Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά»  κατέληξε ο Κ. Χατζηδάκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας