Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚΚΕ: Προσπάθεια Τσίπρα να καλύψει το "ψάρεμα" ψήφων στα βρώμικα νερά του...

ΚΚΕ: Προσπάθεια Τσίπρα να καλύψει το “ψάρεμα” ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού

Νέα επίθεση εξαπέλυση σήμερα (19/5) του ΚΚΕ στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του σχετικά με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σε σχόλιο από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, τονίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «φούσκωσε» τα ποσοστά της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης. Επισημαίνοντας πως ο ισχυρισμός ότι απευθύνεται σε «παραπλανημένους» είναι για «να καλύψει το “ψάρεμα” ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού».

Αναλυτικά, το σχόλιο, αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας στην προσπάθειά του να καλύψει το προσκλητήριό του στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, φτάνει στο σημείο να “φουσκώνει” ακόμα και τα ποσοστά της, μιλώντας για 600.000 ψήφους!

Τον ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε στο 2012. Η Χρυσή Αυγή το 2019 πήρε 165.000 ψήφους κι ενώ είχε αποκαλυφθεί ο χαρακτήρας της ως ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης, που επισφραγίστηκε στη συνέχεια και με την καταδικαστική απόφαση.

Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε “παραπλανημένους” για να καλύψει το “ψάρεμα” ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού.

Ο λαός και η νεολαία δεν θα δείξουν καμία ανοχή στον φασισμό κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας