Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ικανοποίηση και χαμόγελα στη Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ικανοποίηση και χαμόγελα στη Χαριλάου Τρικούπη

Με ικανοποίηση και χαμόγελα υποδέχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα αποτελέσματα του exit poll.

Στελέχη του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι «αυξάνει το ποσοστό του κατά 40% γεγονός που επιβεβαιώνει ότι σχεδόν επιτυγχάνεται ο στόχος για ισχυρό διψήφιο ποσοστό».

Τονίζουν ακόμη ότι «επιβεβαιώνεται η στρατηγική στόχευση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να επιστρέψει και να καταστεί ως προοδευτικός πρωταγωνιστικός πόλος στη πολιτική σκηνή». Προσθέτουν ότι αποδεικνύεται ότι είναι η αξιόπιστη εναλλακτική γνήσια προοδευτική πολιτική δύναμη.

Όπως επισημαίνουν επιβεβαιώνεται η εκτίμηση του Ν. Ανδρουλάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γνήσιος χορηγός του κ. Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ενημερώθηκε αμέσως για τα αποτελέσματα του exit poll και αντάλλαξε τις πρώτες εκτιμήσεις με τους συνεργάτες του και έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Αναμένεται στη Χ. Τρικούπη αργότερα όταν θα υπάρξει σαφές επίσημο αποτέλεσμα.

Τόνια Αντωνίου: «Σημαντική αύξηση – Ευχαριστούμε τους πολίτες»

Η κ. Τόνια Αντωνίου, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, προχώρησε σε μία πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση των exit polls, τονίζοντας: «Όπως διαφαίνεται από τα πρώτα exiit polls, το ΠΑΣΟΚ δείχνει να έχει μια πολύ σημαντική αύξηση και για αυτό τον λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες που στήριξαν την προσπάθειά μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας