Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈτσι θα κινηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το εκλογικό magnum opus του

Έτσι θα κινηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το εκλογικό magnum opus του

Ούτε ο πιο αισιόδοξος υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας ίσως δεν περίμενε τα αποτελέσματα των exit polls που δείχνουν το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να εξασφαλίζει την πρώτη θέση στις κάλπες της 21ης Μαϊου, με διαφορά μέχρι και με 14 μονάδες.

Πλέον, όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και το τι θα κάνει με την εντολή που θα λάβει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γίνονται γνωστά από ανθρώπους πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός είναι ένας σοβαρός πολιτικός που σέβεται τους νόμους και τις διαδικασίες και θα κινηθεί όπως πάντα με αυτές τις αξίες.

Το σενάριο που αυτή τη στιγμή θεωρείται επικρατέστερο είναι ο πρόεδρος της ΝΔ να τηλεφωνήσει στους πολιτικούς αρχηγούς και να τους εξηγήσει ότι θα κινηθεί σε δεύτερες κάλπες, είτε στις 25 Ιουνίου, είτε στις 2 Ιουλίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης είναι δημοσιογράφος με εμπειρία δύο δεκαετιών σε ενημερωτικά sites, εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχοντας διατελέσει υπεύθυνος ροής ειδήσεων, προϊστάμενος ρεπορτάζ και αρχισυντάκτης.