Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυγενάκης: Σοβαρότητα, συνέπεια, ρεαλισμός οι λόγοι που οι Κρητικοί έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης...

Αυγενάκης: Σοβαρότητα, συνέπεια, ρεαλισμός οι λόγοι που οι Κρητικοί έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκης, ανέφερε -στον ρ/σ ««ΘΕΜΑ Κρήτης»- τους λόγους που η πλειοψηφία των Κρητικών ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία.

Τους ειδικότερους λόγους για τους οποίους όλη η Κρήτη έγινε μπλε στις εκλογές της 21ης Μαϊου -και θα ξαναγίνει στις 25 Ιουνίου- υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «ΘΕΜΑ Κρήτης 103,1».

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι πέρα από την επιβράβευση της σοβαρότητας, του ρεαλισμού, της συνέπειας των λόγων με τις πράξεις και του αναπτυξιακού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, για τη συνέχεια της προκοπής της χώρας, ιδιαίτερο ρόλο για τους πολίτες όλων των νομών της Κρήτης (ρεκόρ ψήφων με περισσότερες από 135.000) έπαιξαν τα εξής:

-Η Νέα Δημοκρατία έχει πραγματοποιήσει στροφή στο κέντρο και στον γνήσιο φιλελευθερισμό, που αποτελεί κομμάτι του DNA της Κρήτης.

-Οι Κρητικοί έχουν πλέον γυρίσει την πλάτη στον λαϊκισμό, μαθημένοι από πολλές πολιτικές επιλογές τους κατά καιρούς, που αποδείχτηκαν αναξιόπιστες.

-Αναγνωρίζουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι νοιάζεται για τον τόπο και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την προκοπή του. Άλλωστε, η Κυβέρνηση βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στους πολίτες σε όλες τις δύσκολες συνθήκες.

-Υλοποιείται ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα 480 έργων, που κάνουν την Κρήτη «πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη», με κορυφαία τον ΒΟΑΚ και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι.

Η σχετική ανάρτηση του κ. Αυγενάκη και το ηχητικό της συνέντευξης, ΕΔΩ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας