Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣκέρτσος: «Πανικός και άγνοια από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Σκέρτσος: «Πανικός και άγνοια από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για «πανικό και άγνοια» και στοιχεία από το «μεσοπρόθεσμο του 2021 (!!!)».

«Εκείνο που αποκαλύπτεται από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά ένας συνδυασμός πανικού και άγνοιας, καθώς αναφέρονται στο μεσοπρόθεσμο του 2021 (!!!) τη στιγμή που στο μεταξύ έχει αλλάξει ο κόσμος, τελείωσε η πανδημία, μεσολάβησε ένας πόλεμος, αντιμετωπίσαμε την ενεργειακή κρίση, πάμε για επενδυτική βαθμίδα».

Ο σχολιασμός ανήκει στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκη Σκέρτσο, και αφορά την απάντησή του σε ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο οποίος, είναι «μονίμως ξεκούρδιστος. Μονίμως σε λάθος τόνο», όπως αναφέρει ο κύριος Σκέρτσος.

Αναλυτικά, η δήλωσή του, αναφέρει: «Εκείνο που αποκαλύπτεται από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά ένας συνδυασμός πανικού και άγνοιας, καθώς αναφέρονται στο μεσοπρόθεσμο του 2021 (!!!) τη στιγμή που στο μεταξύ έχει αλλάξει ο κόσμος, τελείωσε η πανδημία, μεσολάβησε ένας πόλεμος, αντιμετωπίσαμε την ενεργειακή κρίση, πάμε για επενδυτική βαθμίδα. Μονίμως ξεκούρδιστος. Μονίμως σε λάθος τόνο.

Τον συμβουλεύουμε να διαβάσει τον Προϋπολογισμό του 2022, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2022-2025, τον Προϋπολογισμό 2023, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2023-2026 και μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε, είμαστε πάντα στη διάθεσή του.

Έως τότε, καλύτερα να μην εκτίθεται και ας μην εκθέτει το πόσο δύσκολη είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξοικείωση με την πραγματικότητα και την αποτύπωσή της σε αριθμούς».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας