Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜέτρα αποτροπής των μεταναστευτικών ροών πρότεινε ο Κυρ. Βελόπουλος από τη Λάρισα

Μέτρα αποτροπής των μεταναστευτικών ροών πρότεινε ο Κυρ. Βελόπουλος από τη Λάρισα

Επιτέθηκε σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «είναι διαπλεκόμενοι» και «εκμεταλλεύονται τις ανθρώπινες ψυχές» που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον.

 

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κι υποψήφιος βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος συναντήθηκε με φίλους και στελέχη του κόμματος ενώ περιόδευσε στην εμπορική αγορά.

Σε συνέντευξή του προς τους εκπροσώπους του τύπου ο κ. Βελόπουλος έστρεψε αρχικά τα βέλη του κατά της Ευρώπης για τη μεταναστευτική της πολιτική κατηγορώντας την ότι «δεν είναι μαζί μας» και δεν θέλει να βοηθήσει, χαρακτήρισε «εξαφανισμένο» τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό ενώ επιτέθηκε σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «είναι διαπλεκόμενοι» και «εκμεταλλεύονται τις ανθρώπινες ψυχές» που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον, αναφερόμενος στην ναυτική τραγωδία ανοιχτά της Πύλου.

Ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης για την αντιμετώπιση των αυξημένων ροών προσφύγων και μεταναστών προς την Ελλάδα -για την οποία εξέφρασε τη λύπη του αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστούν- προτείνοντας μέτρα αποτροπής. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα πρέπει «να κλείσουν όλες οι Μ.Κ.Ο. καθώς είναι εταιρίες με σκοπό το κέρδος, να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τους διακινητές , να επιβληθούν κυρώσεις στον φυσικό και ηθικό αυτουργό αυτών που είναι η Τουρκία και τέλος να σταματήσει η ελληνική πολιτεία τα επιδόματα προς τους μετανάστες προκειμένου να πάψει να είναι η χώρα μας ελκυστική προς αυτούς».

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε «φορομπηχτική» την οικονομική πολιτική που ακολούθησε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και τον κατηγόρησε πως με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ενεργειακή κρίση «έγιναν πλουσιότεροι οι πλούσιοι και φτωχότεροι οι φτωχοί». Σχολιάζοντας την αδυναμία να εξευρεθεί μεταξύ των κομμάτων νέα ημερομηνία διεξαγωγής Debate σημείωσε ότι τα υπόλοιπα κόμματα «το απέφυγαν γιατί δεν έχουν προτάσεις και σχέδιο».

Τέλος κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου λέγοντας «Η λύση είναι η Ελληνική Λύση κι οι άλλοι το πρόβλημα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας