Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη για να αντιμετωπίσει την αλαζονεία και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη.

Σε δηλώσεις στις Αρχάνες, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη για να αντιμετωπίσει την αλαζονεία και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη» και πρόσθεσε: «Ακόμα και σήμερα, στη συνέντευξη που έδωσε, περιφρονεί την νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Λέει ότι στήριξε τη δημόσια υγεία και είμαστε δεύτεροι σε ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία μας, αφού μόνο η Βουλγαρία μάς ξεπερνάει στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε τις δηλώσεις προέδρου της ΝΔ για αύξηση στους μισθούς: «Λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα αυξήσει τους μισθούς 25% όταν ήδη έχει καταθέσει μεσοπρόθεσμο σχέδιο στην Ευρωπαΐκή Επιτροπή που λέει για αύξηση 13% σε τέσσερα χρόνια».

«Απέναντι σε αυτή την αλαζονεία, ζητώ τη στήριξή του ελληνικού λαού για να υπάρχει ένα ισχυρό κίνημα, ένα δημοκρατικό κίνημα, αξιόπιστο, προοδευτικό, για να ακουμπήσει τις αγωνίες του ο ελληνικός λαός και δεσμεύομαι και εδώ από την Κρήτη ότι δεν θα απογοητεύσουμε καμιά Ελληνίδα και κανέναν Έλληνα σ’ αυτό το νέο μας ξεκίνημα», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του κ. Ανδρουλάκη είναι το Ασήμι και οι Μοίρες. Το απόγευμα θα βρεθεί στη Βιάννο και το Αρκαλοχώρι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας