Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Σκυλακάκης είπε την αλήθεια, πετάει την μπάλα στην εξέδρα...

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Σκυλακάκης είπε την αλήθεια, πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο κ. Σκέρτσος»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Άκη Σκέρτσο αν «αμφισβητεί αυτά που είπε ο κ. Σκυλακάκης» να δηλώσει πως «είναι προσωπικές του απόψεις» και να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων.

«Αν αμφισβητεί αυτά που είπε ο κ. Σκυλακάκης, τότε να δηλώσει ο κ. Σκέρτσος ότι είναι προσωπικές του απόψεις και η ΝΔ να αποσύρει τον κ. Σκυλακάκη από τα ψηφοδέλτια της». Αυτό επισημαίνει απαντώντας στην τοποθέτηση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος, επίσης, αναφέρεται πως ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ «είπε την αλήθεια. Αυτό δηλαδή που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν μήνα. Ότι σχεδόν καμία εξαγγελία της ΝΔ δεν είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας και ότι προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών με ψέματα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Ο κ. Σκυλακάκης σήμερα είπε ρητά ότι στο Μεσοπρόθεσμο δεν υπάρχουν προεκλογικές εξαγγελίες του προγράμματος της ΝΔ.

Ο κ. Σκέρτσος αντί να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα οφείλει να απαντήσει στον κ. Σκυλακάκη και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν αμφισβητεί αυτά που είπε ο κ. Σκυλακάκης, τότε να δηλώσει ο κ. Σκέρτσος ότι είναι προσωπικές του απόψεις και η ΝΔ να αποσύρει τον κ. Σκυλακάκη από τα ψηφοδέλτια της.

Αλλά δεν θα το κάνουν, γιατί απλά είπε την αλήθεια. Αυτό δηλαδή που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν μήνα. Ότι σχεδόν καμία εξαγγελία της ΝΔ δεν είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας και ότι προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών με ψέματα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας