Ανδρουλάκης: Υπέστη ρήξη χιαστού

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, υπέστη ρήξη χιαστού χθες (2/9). Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο χειρουργικής αποκατάστασης.

Στο κρεβάτι του πόνου βρίσκεται από χθες (2/9) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο οποίος, λαμβάνοντας μέρος -στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος- σε αγώνα μπάσκετ στο Ζάππειο, υπέστη ρήξη χιαστού. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το ενδεχόμενο χειρουργικής αποκατάστασης.

Ο κ. Ανδρουλάκης, ήταν προγραμματισμένο σήμερα να μιλήσει στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ. Βούλησή του είναι η ομιλία να γίνει, ερωτηματικό παραμένει ο τρόπος. Η απάντηση, στο αν και πώς, θα υπάρξει αργότερα.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του αναμένουν τις οδηγίες των γιατρών και θα κινηθούν ανάλογα. Αν οι γιατροί το επιτρέψουν θα μεταβεί στο Ζάππειο και θα μιλήσει. Σε αντίθετη περίπτωση η ομιλία θα γίνει με υβριδικό τρόπο, δηλαδή μέσω οθόνης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More