Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔεν θα παραστεί στην ορκωμοσία της η Ειρήνη Αγαπηδάκη - Η... τραγική...

Δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία της η Ειρήνη Αγαπηδάκη – Η… τραγική ειρωνεία

Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισήμανε μάλιστα στην ανάρτησή της ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό τρία χρόνια τώρα, αλλά τελικά δεν το απέφυγε... τη χειρότερη δυνατή στιγμή!

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη δεν θα δώσει το παρών στην σημερινή ορκωμοσία (13:00) της νέας κυβέρνησης, καθώς «χτυπήθηκε» από κορωνοϊό.

Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισήμανε μάλιστα στην ανάρτησή της ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό τρία χρόνια τώρα, αλλά τελικά δεν το απέφυγε… τη χειρότερη δυνατή στιγμή!

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη έκανε αναφορά και στη νέα θέση που της εμπιστεύθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι «είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του».

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ανέφερε στην ανάρτησή της:

Τρία χρόνια δεν κόλλησα covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα.

Είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του.

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τη στήριξη, μου δίνουν δύναμη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας