Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝΔ: Θα στηρίξουμε Μπακογιάννη για πρόεδρο της ΚΕΔΕ

ΝΔ: Θα στηρίξουμε Μπακογιάννη για πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Η ΝΔ συνεχάρη τον Λάζαρη Κυρίζογλου που εκλέχθηκε πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα στηρίξει για τη θέση τον Κ. Μπακογιάννη.

Η Νέα Δημοκρατία -σε μια επίδειξη σιγουριάς για το αποτέλεσμα της κάλπης τον Οκτώβριο- ανακοίνωσε σήμερα (4/7) ότι στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Το κυβερνών κόμμα συνεχάρη τον Λάζαρη Κυρίζογλου που εκλέχθηκε σήμερα (μεταβατικός) πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα δήμαρχο Τρικαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος έγινε υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση, η ΝΔ αναφέρει: «Συγχαίρουμε θερμά τον Λάζαρο Κυρίζογλου για την εκλογή του ως προέδρου της ΚΕΔΕ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο έργο του.

Με την ευκαιρία ανακοινώνεται ότι μετά τη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας