Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΨήφος εμπιστοσύνης Δημήτρη Βίτσα σε Ευκλείδη Τσακαλώτο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφος εμπιστοσύνης Δημήτρη Βίτσα σε Ευκλείδη Τσακαλώτο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Βίτσας κάλεσε δημοσίως τον Αλέξη Τσίπρα να προτάξει τα φαβορί της κούρσας διαδοχή του.

Επαναφέρει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος κάλεσε δημοσίως τον Αλέξη Τσίπρα να προτάξει τα φαβορί της κούρσας διαδοχή του.

Ο κ.Βίτσας σε σημερινή τηλεοπτική του τοποθέτηση εξέφρασε την προτίμησή του στο πρόσωπο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, τον οποίο θα στήριζε, εφόσον αποφασίσει να κατέβει στην κούρσα για την προεδρία.

«Είναι δική του υπόθεση αν θα κατέβει υποψήφιος. Εμένα θα με ενδιέφερε να κατέβει και μάλιστα θα είναι η πρώτη προτίμησή μου αν γίνει αυτό» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Το αν θα κατέβει ή όχι είναι δικό του θέμα. Σε 2 με  3 μέρες θα ξέρουμε»  πρόσθεσε ο κ. Βίτσας προϊδεάζοντας για εξελίξεις, δεδομένου συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την ηγεσία απέχουν περι των 9 ημερών.

Ανέφερε ακόμη πως όσοι καταθέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει και να παρουσιάσουν τα βασικά σημεία μίας πλατφόρμας για το προς τα πού θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Βρίσκω φυσιολογικό που το σκέφτονται. Έρχονται κάτω από τη σκιά της ηγεσίας του Τσίπρα που ήταν 15 χρόνια πρόεδρος και θα συγκριθούν με αυτή την ηγεσία» παρατήρησε.

Πρόσθεσε ακόμη πως «ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να σηκωθεί και να πει τη γνώμη του (για τον ποιον ή ποια θέλει), καθώς έχει γράψει μία ξεχωριστή ιστορία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας