Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑνακοινώθηκε ο αντικαταστάτης της Πόπης Τσαπανίδου στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης της Πόπης Τσαπανίδου στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονες είναι οι διεργασίες σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ηγεσία. Ο χρόνος για να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους μετρά αντίστροφα.

Tην παραίτησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου. Καθήκοντα εκπροσώπου αναλαμβάνει, ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής, Στέργιος Καλπάκης. Εν τω μεταξύ, συνεχείς είναι οι συσκέψεις των τάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις, τον προσανατολισμό και τις διαδικασίες για τον διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα.

Παρελθόν αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου, μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και τα καθήκοντα τα αναλαμβάνει ο Στέργιος Καλπακης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου. Η κ. Τσαπανίδου ήταν τέταρτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όμως δεν εξελέγη λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων και επιδόσεων του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν είχε κάνει δηλώσεις και ως εκ τούτου είχαν αναπτυχθεί σενάρια εάν θα παρέμενε στη θέση της ή όχι.

Στο μεταξύ, έντονες είναι οι διεργασίες σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ηγεσία. Ο χρόνος για να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους μετρά αντίστροφα.

Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής 15 και 16 του Ιούλη, αφού προηγηθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τη Δευτέρα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας