Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Ανοικτή στήριξη του Νάσου Ηλιόπουλου στην υποψηφιότητα Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοικτή στήριξη του Νάσου Ηλιόπουλου στην υποψηφιότητα Αχτσιόγλου

«Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί μια επιλογή ανανέωσης και ενότητας», σημειώνει σε ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής Α’ Αθηνών, Νάσος Ηλιόπουλος.

Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει δημόσια στην υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι πρόκειται για «μια επιλογή από το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας».

«Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί μια επιλογή ανανέωσης και ενότητας», σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος, βουλευτής Α’ Αθηνών.

Αναλυτικά η ανάρτησή Νάσου Ηλιόπουλου

«Είναι πραγματικά όμορφο για μια τόσο σημαντική ευθύνη να μπορείς να υποστηρίξεις έναν άνθρωπο που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι. Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελεί μια επιλογή ανανέωσης και ενότητας. Μια επιλογή από το «νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Θέλω να σταθώ όμως σε έναν από τους ουσιαστικούς συμβολισμούς αυτής της υποψηφιότητας. Οι πρώτες νομοθετικές παρεμβάσεις που έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ όταν ανέλαβε το 2019 ήταν η ακύρωση μέτρων ενίσχυσης των εργαζομένων όπως η αιτιολογημένη απόλυση και η προστασία των εργαζομένων σε εργολάβους. Μέτρων που είχαν την υπογραφή της Έφης Αχτιόγλου. Μια υπενθύμιση λοιπόν στρατηγικών διαφορών που αφορούν συνολικά το παραγωγικό μοντέλο.

Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αφορά συνολικά τα χιλιάδες μέλη και φίλους του. Στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά ένα σύγχρονο κόμμα που θα εκφράζει τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες. Εκεί που κάποιοι βλέπουν μόνο δυσκολίες να δούμε τις δυνατότητες και να μετατρέψουμε την απογοήτευση σε πείσμα και όραμα.

Καλή επιτυχία Έφη!».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας