Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑποχώρησε από το ΜΕΡΑ25 και ο Κ.Μπιτσάνης καταγγέλλοντας δολοφονία χαρακτήρων

Αποχώρησε από το ΜΕΡΑ25 και ο Κ.Μπιτσάνης καταγγέλλοντας δολοφονία χαρακτήρων

Την αποχώρησή του από το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε και ο Κώστας Μπιτσάνης, ο σύζυγος της Σοφίας Σακοράφα, κάνοντας λόγο για «πρακτικές δολοφονίας χαρακτήρων από το ίδιο το κόμμα».

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Σακοράφα είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από το ΜέΡΑ25 τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Ιουλίου μέσω ανάρτησής της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Τόσο το ΜΕΡΑ 25, όσο και η Τοπική Μαγνησίας είχαν χαρακτηρίσει «ιδιαίτερα προβληματική την στάση της Σοφίας Σακοράφα, απέναντι σε πρόσωπα της ολιγαρχίας όπως είναι ο κ. Μαρινάκης, αλλά και ο κ. Μπέος στον πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα για την βράβευση του κ. Μπέου, που κατ’ επανάληψη έχει οδηγήσει δεκάδες συμπολιτών του στα δικαστήρια απλά και μόνο επειδή εκφράζουν τις απόψεις τους και του ασκούν κριτική, πολλοί ήταν αυτοί, απλοί πολίτες του Βόλου, συναγωνιστές αλλά και μέλη του ΜέΡΑ25, που άσκησαν έντονη κριτική στη Σοφία Σακοράφα και της ζήτησαν να αναγνωρίσει το λάθος της».

Σειρά πήρε ο σύζυγός της, Κώστας Μπιτσάνης, ο οποίος την Παρασκευή 14 Ιουλίου, και εκείνος μέσω ανάρτησης στα social media, γνωστοποίησε την ανακοίνωση αποχώρησης από το κόμμα.

Μάλιστα, παραθέτει και μια δεύτερη ανάρτηση, η οποία περιλαμβάνει την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που είχε γίνει στις 9 Ιουλίου.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας