Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΚΚΕ: Oργή για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ από φασιστοειδή

ΚΚΕ: Oργή για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ από φασιστοειδή

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Η δολοφονία του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ μετά τη χθεσινοβραδινή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια από οργανωμένες ομάδες φασιστοειδών χούλιγκαν από την Κροατία – που λειτουργούν με το προκάλυμμα του οπαδού – και που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, ήταν σε συνεργασία με Έλληνες χούλιγκαν, μόνο οργή προκαλούν στο λαό, σε όλους τους φιλάθλους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ για τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή την εξέλιξη. Είναι υπόλογη για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν οδικώς, κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα σε συνθήκες απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών.

Η κυβέρνηση θεωρεί «λογικό» να απαγορεύει συναθροίσεις εργαζομένων, που δήθεν «διαταράσσουν την οικονομική και κοινωνική ζωή», αλλά αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν!», αναφέρει ο Περισσός.

«Το ελάχιστο και το αυτονόητο που πρέπει να γίνει τώρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα ακόμα χειρότερα, είναι η αναβολή του σημερινού αγώνα και η αυστηρή τιμωρία των ενόχων.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας