Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚΚΕ για σύσκεψη Μητσοτάκη-προέδρου UEFA: Δεν μπορεί να «κουκουλώσει» τις τεράστιες κυβερνητικές...

ΚΚΕ για σύσκεψη Μητσοτάκη-προέδρου UEFA: Δεν μπορεί να «κουκουλώσει» τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες

Για επικοινωνιακό τέχνασμα κάνει λόγο το ΚΚΕ αναφορικά με την είδηση της επικείμενης σύσκεψης του πρωθυπουργού  με τον Πρόεδρο της UEFA,, περί «οπαδικής βίας».

Με ένα αιχμηρό σχόλιο του Γραφείου Τύπου για την επικείμενη σύσκεψη του πρωθυπουργού  με τον Πρόεδρο της UEFA περί «οπαδικής βίας» επέλεξε να απαντήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, αποκαλώντας την ίδια την είδηση επικοινωνιακό τέχνασμα του Μαξίμου.

Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα, όπως η σύσκεψη του Πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της δήθεν «οπαδικής βίας» – και μάλιστα με τους μεγαλοϊδιοκτήτες των ΠΑΕ – δεν μπορεί να «κουκουλώσει» τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για το γεγονός ότι δεκάδες εξοπλισμένοι ναζί, εν πλήρει γνώσει του κρατικού μηχανισμού, έφτασαν ανενόχλητοι από την Κροατία στη Ν. Φιλαδέλφεια και, σε συνεργασία με ντόπιους ομοϊδεάτες τους, δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή.

Και φυσικά δεν μπορεί να κρύψει ότι η πολιτική της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού και τα «νήματα» που συνδέουν τους «οπαδικούς στρατούς» με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, ακόμη και με θύλακες του κρατικού μηχανισμού, είναι αυτά που στρώνουν το έδαφος για τέτοια περιστατικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας