Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕγγράφως ζητά τους «τίτλους τέλους» των Σπαρτιατών ο πρόεδρος της Βουλής

Εγγράφως ζητά τους «τίτλους τέλους» των Σπαρτιατών ο πρόεδρος της Βουλής

Ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές από την ΚΟ των Σπαρτιατών. Πρόκειται για τους Κόντη, Δημητροκάλη και Χατσιβαρδά.

Να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών κάλεσε τον επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, την στιγμή που όπως γίνεται ήδη γνωστό ότι ο κ.Στίγκας ενημέρωσε τον κ.Τασούλα για την διαγραφή τριών βουλευτών του επισυνάπτοντας και τις απαραίτητες αιτιάσεις.

«Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας αμέσως μετά τις καταγγελίες που έκανε ο κ. Στίγκας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά των βουλευτών του κόμματος του -οι οποίοι απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- ότι είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωθεσμικά κέντρα.

Σύμφωνα και με την επιστολή του προέδρου των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ στον πρόεδρο της Βουλής, οι διαγραφέντες βουλευτές είναι οι Κόντης Ιωάννης, Δημητροκάλης Ιωάννης και Κατσιβαρδάς Χαράλαμπος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας