Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈκκληση να «πέσουν οι τόνοι» για την υποψηφιότητα Κασσελάκη απευθύνει ο Νίκος...

Έκκληση να «πέσουν οι τόνοι» για την υποψηφιότητα Κασσελάκη απευθύνει ο Νίκος Παππάς

«Όλοι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να κριθούν για την πορεία τους και την πολιτική τους ατζέντα» σημείωσε ο Νίκος Παππάς.

Έκκληση να πέσουν οι τόνοι αναφορικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη, απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας ότι «όλοι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να κριθούν για την πορεία τους και την πολιτική τους ατζέντα».

Είπε ότι «πρέπει να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί, πρέπει να αποφεύγουμε να αποδίδουμε κρυφές σκοπιμότητες και μομφές και να πάμε σε μια πολιτική διαδικασία». «Θέλω να πιστεύω ότι θα κρατηθεί το επίπεδο του διαλόγου, όπως ήταν μέχρι τώρα», προσέθεσε, απευθύνοντας εκ νέου δημόσια πρόσκληση για μια ανοιχτή τηλεοπτική συζήτηση. «Δεν θα πρέπει να το φοβηθούμε», σχολίασε.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι «δεν υπάρχει DNA της Αριστεράς χωρίς την προσδοκία της συγκρότησης μιας μεγάλης πλειοψηφίας. Η Αριστερά, η οποία αρκείται στο να λέει απλώς την αλήθεια της και να μην βάζει τον πήχη στο να βελτιώνει τη ζωή του λαού, δεν είναι η Αριστερά η οποία έχουμε επιλέξει εμείς να υπηρετήσουμε». Σημείωσε ότι «θέλουμε να χτίσουμε την “Παράταξη της Νίκης”, που εκτείνεται από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό Κέντρο. Δεν μπορεί να περιμένει, δεν νομίζω ότι περιμένει ο ελληνικός λαός κάτι λιγότερο από εμάς».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, για να κερδίσει, πρέπει να επανασυνδεθεί με τα κόμματα των μετριοπαθών, των κεντρώων, των κεντροαριστερών, ψηφοφόρων, τα οποία απώλεσε στην τελευταία εκλογή και να ανακτήσει μια σχέση συνάντησης με τη μεσαία τάξη».
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας