Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΣκρέκας: Κανείς δεν θα κερδίζει παραπάνω χρήματα εις βάρος των νοικοκυριών

Σκρέκας: Κανείς δεν θα κερδίζει παραπάνω χρήματα εις βάρος των νοικοκυριών

Ο υπουργός είπε ότι «δεν μπορεί κανείς να προσπαθήσει να κερδίσει παραπάνω χρήματα και να έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από ότι είχε το 2021. Αυτό λέει ο νόμος και αυτό εμείς θα προστατεύσουμε».

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνεργεία της ΔΙΜΕΑ τα οποία βρίσκονται στην Κρήτη και σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας και ελέγχουν αν τηρείται και εκεί ο νόμος για το περιθώριο κέρδους στα πρατήρια καυσίμων», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κώστας Σκρέκας.

Ο υπουργός είπε ακόμα πως «δεν μπορεί κανείς να προσπαθήσει να κερδίσει παραπάνω χρήματα και να έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από ότι είχε το 2021. Αυτό λέει ο νόμος και αυτό εμείς θα προστατεύσουμε».

 Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Σκρέκα:

«Και στη Αττική και στην περιφέρεια της Ελλάδος ελέγχουμε καθημερινά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνεργεία της ΔΙΜΕΑ τα οποία βρίσκονται στην Κρήτη και σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας και ελέγχουν αν τηρείται και εκεί ο νόμος για το περιθώριο κέρδους. Δεν μπορούν τα προϊόντα τα οποία σήμερα είναι απολύτου ανάγκης για την επιβίωση των νοικοκυριών, δεν μπορεί κανείς να προσπαθήσει να κερδίσει παραπάνω χρήματα και να έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από ότι είχε το 2021. Αυτό λέει ο νόμος και αυτό εμείς θα προστατεύσουμε».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας