Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: « Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι έχει χάσει την επαφή με την...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: « Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα»

«Για πρώτη φορά καίει μια φωτιά για 17η συνεχόμενη μέρα αλλά το συμπέρασμα ήταν ότι ο συντονισμός πέτυχε» σχολίασε από Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

«Η κυβέρνηση προσποιείται ότι δεν κυβερνά η ίδια εδώ και πενήντα μήνες, προσποιείται ότι δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση λες και είναι κυβέρνηση άλλου κόμματος. Το κάνει αυτό, για να μην παραδεχτεί ότι έχει αποτύχει σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση στο θέμα των πυρκαγιών, έχει επιλέξει το ρόλο παρατηρητή και σχολιαστή. Για πρώτη φορά καίει για 17η συνεχόμενη μέρα μια φωτιά, κάηκε η Ρόδος αλλά το συμπέρασμα ήταν ότι ο συντονισμός πέτυχε. Για πρώτη φορά είδαμε πυρκαγιές να μπαίνουν σε στρατόπεδο και να απειλούν πανάκριβα οπλικά συστήματα, αλλά και να προκαλούν εκρήξεις υλικού. Για πρώτη φορά είδαμε μια ομάδα χούλιγκαν να προαναγγέλλει τις πράξεις της, να διασχίζει όλη τη χώρα και να φτάνει ανενόχλητη στο ραντεβού θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

«Ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν να ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας μόλις πριν από δύο μήνες και οι υπουργοί συμπεριφέρονται σα να είναι επισκέπτες στη χώρα, παρατηρητές και σχολιαστές», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Ουσιαστικά», όπως τόνισε ο κ. Κατρίνης , «η κυβέρνηση, μετά τις εκλογές και στους πρώτους μήνες της δεύτερης θητείας της, επιβεβαιώνει διαρκώς την απώλεια επαφής με την πραγματικότητα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας