Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΣτο Συντονιστικό Κέντρο Λάρισας ο πρωθυπουργός - Στις πληγείσες περιοχές το Σαββατοκύριακο

Στο Συντονιστικό Κέντρο Λάρισας ο πρωθυπουργός – Στις πληγείσες περιοχές το Σαββατοκύριακο

Τόσο η καθιερωμένη ομιλία όσο και η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, ως έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο της πρωτοβουλίας σύστασης Κέντρου για τον καλύτερο συντονισμό όλων των ενεργειών στη Θεσσαλία που πλήττεται σφοδρά από την κακοκαιρία.

Όπως έγινε γνωστό μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων, το Κέντρο θα συσταθεί θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία και συντονισμό, κεντρικά, με το ΕΣΚΕΔΙΚ της Πολιτικής Προστασίας.

Στις πληγείσες περιοχές το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός

Όπως ανακοίνωσε στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας το Σαββατοκύριακο προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφές, να πραγματοποιήσει αυτοψία στις περιοχές και να ενημερωθεί για τις ανάγκες και διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης.

Αναβλήθηκε η επίσκεψη και ομιλία στη ΔΕΘ

Τα εντεινόμενα προβλήματα από την κακοκαιρία, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές στη Θεσσαλία, οδήγησαν στην απόφαση να αναβληθεί η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Τόσο η καθιερωμένη ομιλία όσο και η συνέντευξη τύπου θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας