Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣυνέντευξη Τύπου του Σ. Φάμελλου την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Συνέντευξη Τύπου του Σ. Φάμελλου την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

 

Την Παρασκευή στις 13:30 ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

Κομματικές πηγές σημειώνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, ούτε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ, ούτε ομιλία στο πλαίσιο της Έκθεσης, αλλά μόνο συνέντευξη Τύπου «για να μην περάσει η απόπειρα φίμωσης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή ο κ. Φάμελλος μίλησε για «απαράδεκτη μεθόδευση» που έχει κάνει η κυβέρνηση στη ΔΕΘ, αναφέροντας ότι «είναι μία απόδειξη ότι δεν σέβεστε ούτε τη δεοντολογία ούτε τη δημοκρατία ούτε την κριτική» και πως «δεν θα το αφήσουμε αυτό να περάσει έτσι». Ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «παρ’ ότι υπήρχαν διαθέσιμες ημέρες», «επέλεξε να πάει με το ‘έτσι θέλω’ το Σάββατο που ήταν η ημέρα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης -κάτι διαχρονικά κατοχυρωμένο. Και δεν μας επέτρεψε, με ευθύνη και της διοίκησης της Έκθεσης, να απευθυνθούμε στους παραγωγικούς φορείς, αλλά και στην κοινωνία της χώρας. Τέτοια εργαλεία αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων δεν μπορεί να γίνουν ανεκτά ούτε στη Θεσσαλονίκη και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, θα απευθυνθεί στους φορείς της Θεσσαλονίκης, θα απευθυνθεί στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, θα απευθυνθεί στη χώρα, γιατί οφείλουμε να αναδείξουμε τις δικές σας ανεπάρκειες. Γιατί οφείλουμε, πέρα από τις μεθοδεύσεις σας, να αναδείξουμε ότι υπάρχει πρόταση, υπάρχει διέξοδος, αλλά υπάρχει και κίνδυνος».

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Αιμίλιος Ριάδης”,  στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ-Helexpo. 

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη το μεσημέρι, στις 13:30, ενόψει της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο κ. Φάμελλος θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας