Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική«Πληρωμένη» απάντηση Κεραμέως σε Κασσελάκη: «Συμπράξεις με ξένα ΑΕΙ υπάρχουν -...

«Πληρωμένη» απάντηση Κεραμέως σε Κασσελάκη: «Συμπράξεις με ξένα ΑΕΙ υπάρχουν – Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απέναντι»

Η πρώην Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, θέλοντας να κάνει ξεκάθαρη τη μομφή της, υπενθύμισε στον κ.Κασσελάκη ότι το προηγούμενο διάστημα το κόμμα του ήταν απέναντι σε αυτήν την κυβερνητική πρωτοβουλία.

Μέσω της προσφιλούς του πλατφόρμας επικοινωνίας του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, αποφάσισε η πρώην υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως να «απαντήσει» αναφορικά με τις δηλώσεις του για τις συμπράξεις Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων.

Κατά την χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα, τάχθηκε ενάντια των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα αλλά υπέρ των συμπράξεων με ξένα Πανεπιστήμια.

Όπως αναφέρει, προς ενημέρωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η νυν υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, «Έχουν ήδη συναφθεί σημαντικές συμπράξεις οπως πχ ΕΚΠΑ-Yale, ΕΚΠΑ-Harvard, Ιόνιο-Johns Hopkins, ΕΜΠ-Univer. of Michigan» από τον περασμένο χρόνο, όταν δηλαδή υπουργός Παιδείας ήταν η ίδια.

Μάλιστα, η κ. Κεραμέως θέλοντας να κάνει ξεκάθαρη τη μομφή της, υπενθύμισε στον κ.Κασσελάκη ότι το προηγούμενο διάστημα το κόμμα του ήταν απέναντι σε αυτήν την κυβερνητική πρωτοβουλία.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας