Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕλληνική Λύση για ΟΑΚΑ: Από τον Σημίτη μέχρι τον Μητσοτάκη ένας «Καλατράβα»...

Ελληνική Λύση για ΟΑΚΑ: Από τον Σημίτη μέχρι τον Μητσοτάκη ένας «Καλατράβα» δρόμος

Το εγκληματικό σκάνδαλο με το στέγαστρο Καλατράβα, αποδεικνύει περίτρανα τους υπεύθυνους για την καταστροφή της πατρίδας μας.

 

Έντονη ήταν και η αντίδραση του κόμματος Ελληνική Λύση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή του ότι «ο «εθνικός ολετήρας» Κώστας Σημίτης σκόρπισε τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού για να το φτιάξει, ο ανεύθυνος Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τις ζωές των Έλληνων σε κίνδυνο ενώ γνώριζε».

 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

«Το εγκληματικό σκάνδαλο με το στέγαστρο Καλατράβα, αποδεικνύει περίτρανα τους υπεύθυνους για την καταστροφή της πατρίδας μας.

 

Ο «εθνικός ολετήρας» Κώστας Σημίτης σκόρπισε τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού για να το φτιάξει, ο ανεύθυνος Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τις ζωές των Έλληνων σε κίνδυνο ενώ γνώριζε!

 

Επειδή η Ελληνική Λύση μιλά μόνο με στοιχεία και επιχειρήματα, σας παραπέμπουμε στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη στις 20 Ιουλίου 2021.

 

Ήταν η προπαγανδιστική εκδήλωση όπου ο κ. Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει την έναρξη εργασιών και για το στέγαστρο Καλατράβα, με το πρόγραμμα ΟΑΚΑ 2.0!

 

Άλλο ένα ψέμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές Ελλήνων».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας