Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣτη Γαλλία ο Νίκος Δένδιας για την τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμων»

Στη Γαλλία ο Νίκος Δένδιας για την τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμων»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδεύεται από τον Γάλλο ομόλογό του και τον αρχηγό ΓΕΝ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επισκέπτεται σήμερα τη Γαλλία και τις εγκαταστάσεις της Naval Group στη Lorient, για να επιθεωρήσει τις εργασίες ναυπήγησης της φρεγάτας «Νέαρχος».

Όπως ανακοινώθηκε, θα τον υποδεχθεί στις 14.30 τοπική ώρα, στην αεροπορική βάση Lann-Bihoué, ο ομόλογός του Σεμπαστιάν Λεκορνού και ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

Ακολούθως, στις 16.00 τοπική ώρα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, συνοδευόμενος από τον Γάλλο ομόλογό του και τον αρχηγό ΓΕΝ, θα επισκεφθεί τη φρεγάτα «Κίμων» και θα παραστεί στην τελετή καθέλκυσής της.

Στις 17.00 τοπική ώρα, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί, επίσης, στη βάση της Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας στην περιοχή, στην οποία θα έχει διμερή συνάντηση με τον υπουργό Αμυνας της Γαλλίας.

Τέλος, στις 18.30 τοπική ώρα, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Ναυτικό Κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού στη Lorient, όπου θα συναντηθεί με τον διοικητή και το προσωπικό του.

Βίντεο από τη δοκιμαστική καθέλκυση της ελληνικής φρεγάτας Belharra έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το Naval News.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας