Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΜε τον φόβο των… τρακτέρ στην Αθήνα η κυβέρνηση

Με τον φόβο των… τρακτέρ στην Αθήνα η κυβέρνηση

Τις προάλλες έγινε viral, που λένε και οι νέοι, μια φωτογραφία από το Παρίσι με φόντο τον πύργο του Αϊφέλ και τρακτέρ να έχουν γεμίσει… σανό το Παρίσι. Μια φωτογραφία fake φυσικά, κατασκευασμένη λέγαμε παλιά, AI λέμε πλέον. Τεχνητή νοημοσύνη – ο Παύλος Πολάκης που την είχε αναρτήσει ίσως ξέρει από τεχνητή αλλά του λείπει μέρος της δεύτερης.

Όπως γράφει η αποκαλυπτική στήλη του Κομισάριου, ο κίνδυνος μια τέτοια εικόνα με φόντο την… Ακρόπολη να γίνει πράξη είναι πλέον υπαρκτός. Αφού δεν έπιασε η έκκληση του Λευτέρη Αυγενάκη ώστε οι αγρότες να μην συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις (σοβαρό επιχείρημα…) αναμένεται νέα  παρέμβαση του πρωθυπουργού καθώς η πρόσφατα ανακοίνωση συγκεκριμένων μέτρων ήταν πολύ μακριά από όσα ζητούν οι αγρότες.

Ωστόσο, το πρόβλημα έγκειται είναι ότι την περασμένη Παρασκευή ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός αυτός που δήλωσε πως τα μέτρα αυτά είναι – και δεν άλλα έχει. Άρα ό,τι και να δώσει τώρα η κυβέρνηση θα φανεί ως οπισθοχώρηση.

Όσο για τον Αυγενάκη; Οι εξελίξεις θα τον αφήσουν πίσω, ως όλα δείχνουν. Άλλωστε οι αγρότες εκτιμούν ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχει περιθώριο να δώσει περισσότερα από όσα έχουν εξαγγελθεί.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας