Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠαπαδημητρίου εναντίον Βόζεμπεργκ

Παπαδημητρίου εναντίον Βόζεμπεργκ

Αλγεινές εντυπώσεις (και όχι μόνο) προκάλεσε στο Μαξίμου ο διαδικτυακός καυγάς μεταξύ του πρώην βουλευτή του κόμματος, Μπάμπη Παπαδημητρίου και της Ελίζας Βόζεμπεργκ, με τη δεύτερη να απειλεί με αγωγή. Ο πρώτος, σε δηλώσεις του στο Action 24 σχετικά με την ευρωβουλευτή μίλησε για ένα θέμα «μεγάλο και βαρύ», που ακόμα δεν έχει λυθεί.

Όπως γράφει η αποκαλυπτική στήλη του Κομισάριου, αν λυθεί, λύνεται αυτομάτως και του έτερου ευρωβουλευτή, Μανώλη Κεφαλογιάννη. Δίχως να πει περισσότερα.

Η Βόζεμπεργκ απάντησε στις αιχμές Παπαδημητρίου μέσω Twitter, απειλώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και με τη φράση: «Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως, θέμα έχει ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου. Κι όλα αυτά ενώ προετοιμάζεται το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Αρχικά, παρά την πρόθεση Μητσοτάκη να μην υπάρχει τρίτη θητεία στην Ευρωβουλή, είχε την πρόθεση να δώσει το ΟΚ στη Βόζεμπεργκ. Πλέον, όχι. Αν και μια ψυχή μου έλεγε πως το σχόλιο του Μπάμπη του Παπ δεν ήταν διόλου μια διόλου αυθόρμητο. Δεν το ασπάζομαι, απλά σας το μεταφέρω.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας