Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠοιοι πήγαν στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά;

Ποιοι πήγαν στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά;

Το θέατρο στο κέντρο της Αθήνας είναι κατάμεστο από πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ενώ παρόντες είναι τόσο νυν όσο και πρώην βουλευτές των κομμάτων

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», μετέχουν οι Διονύσης Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Το θέατρο στο κέντρο της Αθήνας είναι κατάμεστο από πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ενώ παρόντες είναι τόσο νυν όσο και πρώην βουλευτές των κομμάτων

Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αντώνης Κοτσακάς, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θεμιστοκλής Μαμουλίδης, Σπύρος Δανέλλης, Γιώργος Ιωακειμίδης, Χάρης Τσιόκας. Από τη Νέα Αριστερά ο πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Δημήτρης Βίτσας, η Θεανώ Φωτίου, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Νίκος Νίτσας, ο Κώστας Πουλάκης, ο Κωστής Καρπόζηλος, εκπρόσωπος Τύπου Νέας Αριστεράς.

Ακόμη, από το ΠΑΣΟΚ οι Γ. Μπουλμπασάκος, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, ο Γιάννης Κουτσούκος, η Έφη Πάγκαλου, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουσελάς, η τομεάρχης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Άννα Παπαδοπούλου, η Μαριέττα Αντωνοπούλου, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, ο υποψήφιος βουλευτής Πάνος Τρυφιάτης.

Σημειώνεται ότι παρούσα στην εκδήλωση είναι και η Κατερίνα Μπατζελή η οποία ειναι άμεση συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου και θεωρείται απίθανο να μην τον είχε ενημερώσει ότι θα παραβρεθεί.

Στην εκδήλωση βρίσκονται επίσης ο Γιάννης Σγουρός, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Δημήτρης Βερβεσός, ο πρώην βουλευτής Παν. Καρκατσούλης, ο Γ. Σιακαντάρης και ο Νίκος Φωτόπουλος (ΔΕΗ).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας