Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΓιατί γκρινιάζει ο πρόεδρος;

Γιατί γκρινιάζει ο πρόεδρος;

Μετά τα όσα συνέβησαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ του σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την αποχή που επέλεξε το 1/3 των βουλευτών, ο Νίκος Ανδρουλάκης διαπίστωσε πρόβλημα επιβολής, πειθαρχίας και συνοχής.

Όπως γράφει ο Κομισάριος στην αποκαλυπτική του στήλη, ένας που, αργά ή γρήγορα θα τον πάρει η… μπάλα (είναι άλλωστε μηδενικές οι σχέσεις του με τον πρόεδρο) είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Άλλωστε πρόσφατα στην έκθεση της Horeca είχε συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το χαμόγελό του έλαμπε. «Αυτός δεν χαμογελάει ποτέ» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη.

Και, φυσικά, η βουλεύτρια Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, κυρίως επειδή είναι γραμματέας της ΚΟ. Επίσης προτίμησε την αποχή. Η στάση της αυτή δεν άρεσε σε πολλούς καθώς έχει θεσμικό ρόλο και όφειλε να κινηθεί διαφορετικά. Εξ ου και είναι πολλές οι «φωνές» που λένε ότι πρέπει να αντικατασταθεί και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει τα επόμενα 24ωρα. «Πώς η γραμματέας στην επόμενη ψηφοφορία θα μας καλεί και θα μας ζητά να ψηφίσουμε όταν η ίδια δεν ψηφίζει;» αναρωτιούνται. Και ορθώς…

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας