Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΗ... κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ

Η… κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ

 

Οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ προς πανωλεθρία στις ευρωεκλογές ή ο Στέφανος Κασσελάκης θα γυρίσει το… μπιφτέκι, κατά το κοινώς λεγόμενο; Τίποτε δεν δείχνει προς το δεύτερο σενάριο. Και, κακά τα ψέματα, τι θα είναι επιτυχία για τον Κασσελάκη τον Ιούνιο; Απλά μαθηματικά: το 17,83% που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας τον Ιούνιο, άντε και μείον ό,τι πάρει η Νέα Αριστερά. 13%, να το αφήσουμε;

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, ούτε καν διψήφιο δεν πιάνει, σύμφωνα με τις αστάθμητες μετρήσεις έγκυρων δημοσκόπων, στους οποίους απευθύνθηκε η στήλη.

«Και πόσο πάει το μαλλί;» ήταν η ερώτηση.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιάσει το 8% στις Ευρωεκλογές, θα πρέπει να πανηγυρίζει» η απάντηση.

Διότι, και σας τα λέω όμως μου τα μετέφεραν οι πηγές, οι διαρροές δεν κόβονται: άλλοι, αρκετοί, πάνε προς τη Νέα Αριστερά, μερικοί προς το ΚΚΕ, άλλοι προς Πέτρο Κόκκαλη.

Η πρωτοφανώς ευνοϊκή συνθήκη για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του ’23, θα συνεχιστεί και στις κάλπες αυτού του Ιουνίου.

Ο πραγματικός κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ (άλλοι θα το χαρακτήριζαν ρεαλιστικό…) είναι πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να είναι πίσω από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ αλλά και Ελληνική Λύση, ήτοι πέμπτο κόμμα! Κρατήστε το. Scripta manent…

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας