Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΡιζικές οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ- Ο Πολάκης τομεάρχης, η Νίνα αναβαθμίζεται

Ριζικές οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ- Ο Πολάκης τομεάρχης, η Νίνα αναβαθμίζεται

 

Ριζικές ήταν τελικά οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη -μεταξύ άλλων- να υποβαθμίζει τον ρόλο του Παύλου Πολάκη:

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, από τη θέση του Συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου, αναλαμβάνει Τομεάρχης Διαφάνειας. Αναβαθμισμένη βγήκε (ως είχαμε αναφέρει προ ημερών), ως Τομεάρχης Ναυτιλίας πλέον, η Νίνα Κασιμάτη ενώ η σύζυγος του… άσπονδου εχθρού της, Γιάννη Ραγκούση, η Μαρίνα Κοντοτόλη εντάσσεται στον Τομέα Οικονομικών και αναπληρώτρια Τομεάρχης Οικονομικών.

Στο εκτελεστικό Γραφείο πλέον θα μετέχει και η Όλγα Γεροβασίλη. Το Ε.Γ. θα συνεδριάζει σε διευρυμένη σύνθεση, καθώς θα προσκαλούνται και οι Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κυριακή Μάλαμα, Πάνος Ρήγας, Λευτέρης Κρέτσος και Γιάννης Μπουρνούς.

Σε αυτόν που επιφύλαξε μάλλον… χειρότερη μοίρα ο πρόεδρος του κόμματος ήταν ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας, τον οποίο «αποκεφάλισε» από την σημαντική θέση του διευθυντής της Κ.Ο. ορίζοντας στο πόστο αυτό τον Θάνο Μωραΐτη, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ. «Πλήρωσε» το ότι αμφισβήτησε ανοιχτά αποφάσεις του κ. Κασσελάκη ενώ προ ημερών εξέφρασε δημοσίως την ευχή του να επιστρέψει ο Τσίπρας. Οπότε αναμενόμενο ήταν…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας