Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠοια θα είναι η τύχη της Ασημακοπούλου;

Ποια θα είναι η τύχη της Ασημακοπούλου;

Δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με την υπόθεση των e-mail που έστειλε (η ίδια ή κάποιος συνεργάτης της) σε Έλληνες του εξωτερικού, προκειμένου μα την ψηφίσουν στις επικείμενες ευρωεκλογές – με επιστολική ψήφο, βεβαίως βεβαίως. Είναι και η παρέμβαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι άτεγκτη σε τέτοια ζητήματα, και η πιθανότητα να βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης με μια σοβαρή κατηγορία, αλλά και η αμφιβολία για τη συμπερίληψή της στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, εν αναμονή του πορίσματος της ΑΠΔΠΧ, έρευνα έκαναν και άνθρωποι του Μαξίμου για το καταλάβουν πώς συνέβη αυτό: να βρεθούν δηλαδή οι κατάλογοι του υπουργείου Εσωτερικών στα χέρια της Ασημακοπούλου. Και διαπίστωσαν ότι η Ασημακοπούλου φέρεται να υπέκλεψε λίστες όσων είχαν δηλώσει ότι θα (προσοχή στο «θα») ψηφίσουν στις περσινές εθνικές εκλογές – και ούτε καν του Ιουνίου: του Μαΐου. Και, μάλιστα, λίστες με 18.000 ονόματα.

Προφανώς κάποιος ή κάποια από το υπουργείο Εσωτερικών τη «διευκόλυνε», τροφοδοτώντας τη με τις λίστες εκείνων των εκλογών. Σημαντικό αυτό: και θα δοθεί στη δημοσιότητα αργά ή γρήγορα, ώστε να φανεί το αδιάβλητο όσων έχουν δηλώσει πρόθεση να ψηφίσουν μέσω επιστολικής. Μάλιστα, όσοι έλαβαν e-mail από την Ασημακοπούλου, είναι όλοι κάτοικοι εξωτερικού…

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας