Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΚλήση από την ΑΠΔΠΧ έλαβε ο Νίκος Θεοδωρόπουλος για την υπόθεση Ασημακοπούλου,...

Κλήση από την ΑΠΔΠΧ έλαβε ο Νίκος Θεοδωρόπουλος για την υπόθεση Ασημακοπούλου, τι δηλώνει το περιβάλλον του

Τονίζεται ότι ο νόμος του 2019 για την ψήφο αποδήμων, δεν υπόκειται στη νομοθεσία των προσωπικών δεδομένων, αλλά στην εκλογική νομοθεσία

Με αφορμή την υπόθεση Ασημακοπούλου, ο Νίκος Θεοδωρόπουλος έλαβε κλήση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να παρουσιάσει την άποψη του για την υπόθεση.

Από το περιβάλλον του Ν.Θεοδωρόπουλου διαρρέεται η γραμμή περί νόμιμης κατοχής των ειδικών εκλογικών καταλόγων οι οποίοι περιλαμβάνουν και τα emails με το νόμο του 2019 που ψηφίστηκε και από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελ. Λύση, τους οποίους εκλογικούς καταλόγους μπορούσαν να λάβουν τα κόμματα την προεκλογική περίοδο του 2023 (όχι να κάνουν χρήση). Παράλληλα, τονίζεται ότι ο νόμος του 2019 για την ψήφο αποδήμων, δεν υπόκειται στη νομοθεσία των προσωπικών δεδομένων, αλλά στην εκλογική νομοθεσία.

Τέλος, είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης ώστε να αποδείξει την αθωότητά του και να αναδειχθεί η άδικη & λανθασμένη στοχοποίηση της Νέας Δημοκρατίας από όσους επιθυμούν προσωπικά ή πολιτικά οφέλη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας